Pages

marți, 11 februarie 2014

Dove, produsele preferate ale familiei mele!

De cand au aparut pentru prima oara pe piata din Romania, produsele Dove nu-mi lipsesc din casa. Sunt de o calitate foarte buna, miros frumos si au un pret accesibil. Eu sunt foarte multumita de ele, asa ca m-am hotarat sa fac o lista cu produsele pe care le folosesc eu, sotul, sau impreuna. Asadar, iata lista, insotita de cateva detalii "tehnice".
Eu folosesc:

Lotiunea de corp Dove Intensive Nourishment catifeleaza pielea foarte uscata cu ajutorul uleiurilor nutritive si a cremei bogate. Formula eficienta cu DeepCare Complex – un amestec unic de nutrienti proprii pielii si ulei esential bogat, hraneste pielea in profunzime (Stratum Corneum) fara sa lase senzatia de piele uleioasa.
Gelul-crema de dus Dove Visible Care Softening catifeleaza pielea si zonele ei uscate si ii reda frumusetea naturala in doar 7 zile. Formula sa cremoasa, care are cea mai mare concentratie de agenti nutritivi din tehnologia inovatoare Nutrium Moisture™, se transforma intr-o spuma bogata si hraneste pielea in profunzime
Crema de corp Dove Silky Nourishment iti invaluie fiecare centimetru al pielii intr-o senzatie de catifelare. Combinatia de agenti de catifelare delicati si ingrediente nutritive lasa pielea fina si catifelata.

Samponul Dove Nourishing Oil Care este special creat pentru parul uscat, cu fire rebele. Conţine complexul Nutri-Oils, un amestec special de uleiuri naturale de migdale si nuca de cocos, ce se absoarbe rapid in firul de par, fara sa il incarce. Hraneste parul uscat in profunzime, imblanzind cu pana la 100% firele rebele.
Balsamul Dove Nourishing Oil Care este special creat pentru parul uscat, cu fire rebele. Conţine complexul Nutri-Oils, un amestec special de uleiuri naturale de migdale si nuca de cocos, ce se absoarbe rapid in firul de par, fara sa il incarce. Hraneste parul uscat in profunzime, imblanzind cu pana la 100% firele rebele. Par frumos si usor de pieptanat!
Masca tratament Dove Nourishing Oil Care hraneste in profunzime parul uscat si imblanzeste cu pana la 100% firele rebele. Contine uleiuri naturale de cocos si migdale care se absorb rapid in firul de par, fara sa-l incarce. Parul este matasos si usor de pieptanat.
Balsamul Tratament Dove Nourishing Oil Care pentru par uscat, cu fire rebele este hranitor ca un tratament, dar rapid si usor de aplicat ca un balsam. Formula cu dubla actiune contine:
-tratament cu uleiuri naturale de cocos si migdale care se absorb rapid in firul de par, hranindu-l in profunzime, fara a lasa senzaţia de par gras;
- balsam care inchide cuticulele pentru a pastra in interior nutrientii si a netezi firele de par.
Parul este mai frumos, cu pana la 100% mai neted si usor de pieptanat.


Impreuna folosim:

 Crema de maini Dove Purely Pampering hidrateaza pielea datorita combinatie bogate de crema nutritiva cu unt de shea. Formula speciala cu DeepCare Complex – un amestec unic de nutrienti proprii pielii si ulei bogat in acizi grasi Omega-6 - hraneste pielea in profunzime (Stratum Corneum), iar parfumul de vanilie iti inspira o stare de echilibru. Pentru maini fine si catifelate.
 Sapunul-crema lichid Dove Shea Butter contine 1/4 crema hidratanta, agenti de curatare delicati si unt de shea pentru o piele hidratata, fina si catifelata. Parfumul delicat de vanilie iti ofera o senzatie placuta de relaxare.

Sotul foloseste:



 Gelul de dus pentru corp si fata Dove Men+Care Clean Comfort ofera barbatilor ingrijire superioara pentru un confort total al pielii si o senzatie de prospetime de durata, gratie parfumului cu caracter lemnos, floral si citric. Eficienta tehnologiei Micro Moisture™ din gelul de dus Dove Men+Care Clean Comfort este dovedita clinic: actioneaza impotriva pielii uscate mai bine decat gelurile de dus obisnuite, datorita formulei cu agenti de ingrijire in combinatie cu agenti de curatare eficienti
 Dove Men+Care Clean Comfort Anti-perspirant Deodorant Spray iti asigura protectie eficienta impotriva transpiratiei si mirosurilor neplacute pana la 48 de ore. Parfumul curat si proaspat combina note de lamaie, mandarina, lavanda si menta cu mosc si ambra. In plus, tehnologia unica ce contine agenti de hidratare protejeaza pielea impotriva iritatiilor.
 Deodorantul Antiperspirant Stick Dove Men+Care Clean Comfort iti asigura protectie eficienta impotriva transpiratiei si mirosurilor neplacute pana la 48 de ore. Parfumul curat si proaspat combina note de lamaie, mandarina, lavanda si menta cu mosc si ambra. In plus, tehnologia unica ce contine agenti de hidratare protejeaza pielea impotriva iritatiilor.
 Gelul de dus pentru corp si fata Dove Men+Care Fresh Awake ofera barbatilor ingrijire superioara pentru un confort total al pielii si un parfum energizant pentru un inceput de zi inviorat. Senzatia de prospetime este unica si combina aroma fructelor citrice cu mirosul de mosc. Eficienta tehnologiei Micro Moisture™ din gelul de dus Dove Men+Care Fresh Awake este dovedita clinic: actioneaza impotriva pielii uscate mai bine decat gelurile de dus obisnuite, datorita formulei cu agenti de ingrijire in combinatie cu agenti de curatare eficienti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu