Pages

miercuri, 29 octombrie 2014

Nanoxyn – Cel mai puternic antioxidant natural?

In urma cu cateva saptamani, am primit spre testare o cutie de Nanoxyn, un antioxidant natural ce promite sa faca mult bine corpului. L-am testat iar rezultatele nu au intarziat sa apara: nu ma mai spimt atat de obosita, am mai multa energie, ba chiar si circulatia sangelui este mai buna (nu mai am mainile si picioartele reci). Sincer, sunt multumita si cred ca il voi lua in continuare. Efecte adverse nu am observat, sper sa nu apara :)
Va las mai jos decrierea produsului, asa cum o face producatorul.


Nanoxyn alpha,  a fost obtinut prin combinarea unor suplimente antioxidante naturale cunoscute, sub forma de pudra: extract de vin rosu, extract de seminte de struguri si extract de frunze de maslin. Aceste trei suplimente antioxidante sunt folosite în combinatie cu nanoSOF, care joaca rol de mediu de livrare si de catalizator si neutralizator al radicalilor liberi din organism. Materialul nanoSOF este dispersat în amestecul natural de antioxidanti, având o valoare neutra a pH-ului.
Nanoxyn Alpha contine tablete cu eliberare lenta pe parcursul a 24 de ore, asigurând astfel eliberarea treptata în corp a cantitatii optime de supliment antioxidant, de-a lungul întregii zile, fara a exista riscul de supradozaj.
Consumul recomandat de antioxidanti Nanoxyn Alpha este de o tableta dimineata, luata cu un pahar mare de apa. Acest mod de administrare asigura o distributie optima a ingredientelor active antioxidante în fluidele corpului.


  • Suplimentul antioxidant Nanoxyn Alpha contine un ingredient natural, recent descoperit, o structura nanometrica bazata pe carbune vegetal, cu tripla actiune de sustinere a functiilor corpului uman;
  • Nanoxyn Alpha este singurul supliment antioxidant care elibereaza oxigen direct în sânge;
  • Un aport zilnic de supliment de antioxidanti Nanoxyn Alpha accelereaza procesul de regenerare celulara;
  • Ingredientul unic din Nanoxyn Alpha creste eficienta oricarei diete antioxidante, deoarece multiplica efectul altor suplimente si vitamine administrate.

BENEFICIILE unei diete cu antioxidanti pe baza de Nanoxyn alpha includ:
 

  • Activarea metabolismului celular printr-o mai buna oxigenare a organismului;
  • Sustinerea metabolismului general prin anihilarea toxinelor si a radicalilor liberi;
  • Curatarea sistemului digestiv si a ficatului;
  • Mentinerea unui sistem circulator sanatos, în baza unei circulatii sangvine mai bune;
  • Îmbunatatirea si tonifierea pielii, prin asigurarea unei circulatii periferice mai bune;
  • Metinerea colesterolului bun la niveluri adecvate si a VSH-ului în limite normale.Beneficiile pe termen lung folosind Nanoxynalpha sunt: ameliorarea, calmarea, reducerea diferitelor afectiuni (artrita, astm, alergii, pierderea parului, colesterol, ateroscleroza, cardiopatie ischemica, contractii musculare, gastrite si ulcere, gripa si raceli, arsuri, venele varicoase, lovituri, tromboflebite si tromboze, neuroze si stari de stres, pareze, semipareze, parkinson, afectiuni ale ficatului si hepatita, diabet, piatra si nisip la rinichi, e. coli si cistite, colite si deranj stomacal, fertilitate).
    O singura tableta de Nanoxyn Alpha cu o greutate de 430 mg are un nivel de 6000 al indicatorului ORAC (Oxygen Radical Absorbance Capacity = capacitatea de absorbtie a radicalilor din oxigen), ceea ce acopera necesarul de supliment antioxidant pentru o zi întreaga al unei persoane cu o activitate fizica normala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu